Galéria‎ > ‎2011 ment‎ > ‎

Interetnikus tréning

2012. május 18-21.

Az idei interetnikus tréning első képzésén vettünk részt május 28-21-ig Debrecenben. Iskolánkból a tizedik évfolyam két osztályából heten voltak jelen a képzésen.

Élményeikről:

"Engem az lepett meg leginkább, hogy a második napra már nem számított, ki honnan jött, és milyen nemzetiságű, egy csapatként tudtunk együtt dolgozni."
"Engem az lepett meg leginkább, hogy röpke három nap leforgása alatt sikerült egy jó csapatot kialakítani. Gátlások és előítéletek nélkül."
"Számámra az volt a legjobb, hogy vasárnapra tényleg egy csoporttá váltunk, akik tudnak közösen gondolkodni, játszani és figyelni. A trénereink ebben nagyszerű munkát végeztek."
"Számomra az egyik legjobb élmény az volt, amikor kiscsoportban egy nyitottság fejlesztő gyakorlatot csináltunk. Az volt az érzésen, hogy tényleg az egész csoport odatette magát, és így a játéknak volt értelme."
"Nekem az volt a legjobb, hogy a hétvége során voltak olyan pillanatok, amikor meg tudtunk nyílni egymásnak, még azok is, akik az elején nagyon félénkek voltak."
"Az volt a legjobb, hogy olyan emberekkel is könnyen kapcsolatot tudtam teremteni a tréningen, aik mások, mint én. Az lepett meg a legjobban, hogy néhány ember mennyire máshogy gondolkodik és viselkedik, mint én. Élmény volt számámra, hogy könnyen meg tudtam nyílni idegenek előtt."
"Nekem az volt a legjobb, hogy nem csak új embereket ismertem meg, hanem az osztálytársaimmal is sikerült jobb kapcsolatot kialakítani."
"Számomra az volt a legjobb, hogy a 10.b. osztályosokkal ezzel jobban összeismerkedtünk, és sok új dolgot tudtunk meg a másikról. A két osztály közti rivalizáció ezzel a tréninggel véget is ért."
Comments