Galéria‎ > ‎2012/2013‎ > ‎

Márciusi kollégiumi műhelynap

A hétvégén a Junior Achivement Magyarország munkatársai tartottak nekünk játékos, interaktív képzést annak érdekében, hogy a vállakozásindítás, tőzsdézés, és laktlan szigeten való élet beindításának alapjai elsajátíthassuk.
"A Junior Achievement Magyarország a Junior Achievement Worldwide tagja, amely a világ mintegy 124 országában 9,7 millió fiatalt képez évente.
A JAM kiemelten közhasznú non-profit szervezet 1993 óta van jelen Magyarországon, hazai munkatársakkal és hazai partnerekkel együtt dolgozik annak érdekében, hogy hidat képezzen az oktatás és az üzleti világ között. A JAM magyar kormányzati és EU támogatások igénybevételével, valamint szakmai partnerei, szponzorai segítségével működteti a szervezetet. A JAM magyarországi szervezete 7 tagú kuratóriumával, szakértői testületével, és 5 alkalmazottjával azon fáradozik, hogy segítse a diákok munka világára való felkészülését, elméleti és gyakorlati oktató programjaival kíván hozzájárulni ahhoz, hogy a magyar fiatalok kompetens, önálló, és felelősségteljes vállalkozóvá váljanak, illetve felkészültségük minél inkább megfeleljen leendő munkáltatóik elvárásának." Idézet: www.ejam.hu-ról.
Mindannyian jóléreztük magunkat a nap folyamán, hasznos dolgokat tanultunk, egyátalán nem unalmas formában, és persze a vidámságra is jutott idő, és lehetőség.
Comments