Galéria‎ > ‎2015/2016‎ > ‎

Tágas Tér Fesztivál

A szegedi egyházi közösségek 
2015. szeptember 25. és 27. közötti három napos találkozásán, a Tágas Tér Fesztiválon iskolánk is megmutatkozott a Karolina sátorban. 
Szombaton délelőtt 10 órától nagy volt a nyüzsgés, évfolyamonkénti programokkal készültek a gyerekek, a tanárok és a szülők. 
Először a 3. évfolyam csutkababa készítését, és a Napraforgó bábcsoport  bemutatóját láthatták, majd az 5. évfolyam ügyességi feladatait, origamizását, kvízeit. Ezt követte a 2. évfolyamosok éneke, tánca, melybe még a nézelődőket is bevonták. A gyerekek kézműveskedhettek, mézes kalácsot kaphattak. A 4. évfolyam énekekkel, tánccal és kézműves foglalkozással, a 6. évfolyam szintén kézműveskedésre hívogatta az érdeklődőket.  A 7. és 8. évfolyam sokszínű programja: vers, zene, tánc, képes bemutató az Erdély projektről, végül a karolinás cserkészek játéka zárta a Karolina szombati bemutatkozását.
Vasárnap a "nagyobbak" csoportjaié volt a sátor: bemutattuk a kollégiumi életet, hívogattunk a Karolinába, bemutatkozott a Művészeti iskola grafika tanszakja, az iskolai Szeretetszolgálat, és külföldön (Japánban, Portugáliában, USA-ban, Németországban) járt diákjaink meséltek élményeikről.
Köszönjük minden szülő segítségét, akik a programok előkészítésében, lebonyolításában, a gyerekek felügyeletében részt vettek.
Comments