Galéria‎ > ‎2016/2017‎ > ‎

Gördülő grund

2017. április 27-e sokak számára csupán egy átlagos munkanap volt, de nem úgy a Karolinások számára. Ennek a különleges csütörtöknek a délutánján került először megrendezésre a Gördülő grund nevű rendezvény, melynek célja a szabadidős sportok népszerűsítése volt.

Az igény elsősorban a gyerekek részéről érkezett, akik egyrészt sajnálták , hogy a jégcsarnok egy időre bezárta kapuit, másrészt többen is jelezték, hogy szeretnének megtanulni görkorcsolyázni. Ezeknek az érdekeknek a közös szüleménye lett a Gördülő grund, mely nagyon is népszerű lett a diákok körében, akik már déltől elfoglalhatták guruló alkalmatosságaikkal az udvar betonpályáit. Szinte magától értetődő módon a testnevelés órák is ennek a rendezvénynek a jegyében lettek levezényelve, de sok más osztály is csatlakozott a programhoz a tanítási órák után, tanszoba előtt.

A sikeres hírverés eredményeként többen hoztak magukkal erre a napra görkorcsolyát vagy gördeszkát, mások biciklivel vagy éppen rollerrel érkeztek. Azoknak sem kellett búslakodniuk, akik nem készültek külön erre a programra: a Karolinások jó közösségi szellemről tettek tanúbizonyságot, a sportszerek kézről kézre, illetve lábról lábra jártak, így biztosan jutott mindenkinek néhány kör a napsütötte pályán. A gyerekek többsége magabiztosan egyensúlyozott, de a tanulni vágyók is fejleszthették képességeiket testnevelőik és barátaik társaságában.

Az aktív mulatság - a vártál nagyobb érdeklődésre való tekintettel - a tervezettnél fél órával tovább, fél ötig tartott. Az első felvonás nagyon emlékezetesre sikeredett, és a szervezők ígérik: hamarosan lesz folytatás is.

További képek és információk a KARDIO – Karolinás Diáksport Osztály nevű Facebook-csoportban.


A képek egyikére kattintva az album további képei is megtekinthetők.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Comments