Hivatalos‎ > ‎Intézmények‎ > ‎Művészeti iskola‎ > ‎

Versenyeredmények


2018-as év versenyeredményei


Nemzetközi Fuvolaverseny

2018. május 15-én Temesváron a Nemzetközi Fuvolaversenyen három diákunk eredményesen szerepelt. Igen erős mezőnyben Varga Máté első díjat, Kopniczky Emma második díjat (felkészitő: Szrnkáné Deme Irén), Bella Eszter kiemelt első díjat (felkészítő: Szabó Norbert) kapott. 
Zongorakísérők voltak: Csikós-Szelezsán Beáta és Perneczky Balázs I. Kertvárosi Zenei Verseny

2018. május 11-én rendezte meg a TRIOLA Alapfokú Művészeti Iskola az I. Kertvárosi Zenei Versenyt, melyen 9 növendékkel képviseltük iskolánkat. 

A verseny lebonyolítása gördülékenyen történt, a gyerekek jól érezték magukat. Helyszíne a Heller Ödön Művelődési Ház patinás, klimatizált épülete volt. 

A nap folyamán diákjaink az alábbi eredményeket hozták: 

 

Arany minősítésben részesült:

Bella Eszter 4.b   fuvola        felkészítő tanár: Szabó Norbert


Bucskó Gergely 7.A    zongora                           Hegedűsné Dobai Csilla

Berec Vanda  4.c  fuvola                                     Szrnkáné Deme Irén

 

Ezüst minősítésben részesült:

Somogyi Boglárka  (külsős) zongora   felkészítő tanár: Csikós-Szelezsán Beáta

Varga Máté 5.c   fuvola                                                          Szrnkáné Deme Irén

Kocsis Gergely Koppány   5.A  hegedű                              Barabásné Lénárdt Judit

 

Bronz minősítésben részesült:

Téglás Klára    6.A   zongora        felkészítő tanár: Nagy-Szabó Kornélia

Rózsa Anna      4.A  fuvola                                          Szrnkáné Deme Irén

Plugor Borbála    2.c hegedű                                      Barabásné Lénárdt Judit

A verseny közben, a kora délutáni órában kerekasztal beszélgetésre invitáltak a szervezők, ahol az alapfokú zeneoktatás változásairól, kihívásairól beszélgettek velünk, zenetanárokkal, továbbá kíváncsiak voltak a versenyről szerzett tapasztalatainkról, véleményünkről. III. Országos Eszterházy Kamaraének Verseny

2018. április 13-14-én, a Karolina művészeti iskolájának hat tanulója vett részt Egerben a III. Országos Eszterházy Kamaraének Versenyen. Diákjaink magas színvonalon adták elő a versenydarabokat. 

Bak Zsófia - Czagány Réka arany minősítést 
Jáger Rita - Kiss Zsófia arany minősítést
Cserháti Veronika - Magony Eszter ezüst minősítést kaptak. 

Csikós-Szelezsán Bea korrepetítori különdíjat kapott.

A 3 duó felkészítő tanára: Baranyi-Dulics Tímea
Baranyi-Dulics Tímea a legjobb felkészítő tanár különdíját kapta meg.X. Tavaszi Gitártalálkozó

2018. március 10-én közel 90 résztvevő érkezett a X. Tavaszi Gitártalálkozóra az ország minden pontjáról, így a program idén is nagyon hosszúra sikeredett. (A kezdés háromnegyed tízkor volt, a zárás pedig 20 óra tájban). Szerencsére a Karolinás diákok már dél környékén játszhattak, így nem kellet végigizgulniuk a délutánt. Úgy gondolom, mindegyikük kivétel nélkül szépen szerepelt és nagyon szép eredményekkel gazdagodhattak. 

Eredményeink: 

Szögi Míra 5.A : kiemelt dicséret     Felkészítő tanár: Lőrincz Dávid
Tímár Vince 3.b : nívódíj           Felkészítő tanár: Lőrincz Dávid
Kaszás Réka külsős: nívódíj      Felkészítő tanár: Csányi Zoltán
Özvegy Dániel 2.c : dicséret       Felkészítő tanár: Csányi Zoltán
Varga Bertalan Péter 5.A: kiemelt dicséret      Felkészítő tanár: Vajtó Gergely

Lehetőség volt sok rég nem látott kollégával és kitűnő növendékeikkel találkozni.
A nap fénypontja számunkra karolinásoknak az volt, hogy ott volt Sóti Zsófia (9.b) is. De ő nem  a versenyre jött, hanem hogy Pavlovits Dávid gitárművésznek játsszon, így mielőtt Dávid megérkezett volna, eljátszotta nekünk a műsorát egészben, ami a gyerekeknek nagy élmény volt. XXVIII. Csongrád Megyei Kortárszenei Találkozó

A Szentesen 2018. március 7-én megrendezett Megyei Kortárszenei Találkozón nagyon szép Karolinás eredmények születtek: 

Bucskó Gergely /zongora/ kiemelt nívó díjban, 
Kopniczky Emma /fuvola/ kiemelt nívó díjban, 
Koncz Réka /fuvola/ nívó díjban, 
Rózsa Anna /fuvola/ dicséretben 
részesült. 

Felkészítő tanárok: Hegedűsné Dobay Csilla, Szrnkáné Deme Irén, Csikós-Szelezsán Beáta korrepetítor.

Nem csak a gyerekekre vagyunk büszkék, hanem Csikós-Szelezsán Beáta kollégánkra is, aki korrepetítori különdíjat kapott.XIX. Ifjú Zongoristák Csongrád Megyei Találkozója

2018. február 16-án rendezték meg Hódmezővásárhelyen a XIX. Ifjú Zongoristák Csongrád Megyei Találkozóját. 
Az ideit technikai okok miatt kissé később hirdették meg, s az influenza járvány is "besegített", hogy az átlagnál kevesebb növendék indult, ennek ellenére igen erős mezőny alakult ki. A zsűri tagjai az SZTE ZMK docens tanárai, illetve a Budapesti Zeneművészeti Szakgimnázium igazgatója, tanszakvezető tanára voltak, akik a díjkiosztás után szakmai kérdésekben adtak értékelést, tanácsot az adott növendék jelenlegi játékával, tudásával kapcsolatban. Ezért ez a találkozó mindig nagyon népszerű és a legjobb zongorista palántákat hozzák el a kollégák a megyéből. 

Bucskó Gergely az 5-6. évfolyamosok korcsoportjában indulva Kiemelten Kiváló Nívódíjat szerzett kimagasló teljesítményével olyan kortársak között, akik vagy konzervatóriumba készülnek, vagy már oda felvételiznek ebben a tanévben. 
Felkészítő tanára: Hegedűsné Dobai Csilla 2017-es év versenyeredményei

Megyei Rézfúvós Verseny

2017. december 7-én Farkas Tóbiás a Megyei Rézfúvós Versenyen trombita kategóriában bronz minősítést szerzett.
Megyei Egyházi Népénekverseny

2017. november 15-én VIII. alkalommal tartották meg Szentesen az Egyházi Népénekversenyt. Az idén 11 egyházi iskola 90 tanulója, 3 korcsoportban, szólóének és 2 fős páros ének kategóriában mérettette meg magát.

Iskolánkat a 3.b osztályos Gilice Júlia és a 4.a. osztályos Sári Flóra képviselte. A 3. 4. osztályosok szólóének csoportjában énekeltek. Ez volt a legnépesebb versenyzőtábor. A 12 énekes között egy külön díjat, harmadik-, második – és első helyezést osztott ki a zsűri. Sok szép, tiszta előadást hallhattunk, igazán erős mezőny alakult ki. A lányok áldozatos munkája meghozta gyümölcsét, hiszen Sári Flóra harmadik helyezést ért el, Gilice Júlia pedig első lett.

Ez a szép eredmény csak úgy születhetett meg, hogy a gyerekek minden próbára felkészülten jöttek, a tanítókkal sikerült heti 3-3 időpontot találnunk a gyakorlásra, és a szülők teljes támogatását élvezhettem. Hasznos volt a kishangversenyen való éneklésük is, amikor a fejből megtanulandó 5 egyházi éneket elénekelhették szülők, tanítók, szolfézs kollégák előtt, majd egy alkalommal saját osztályuknak is előadták a versenyanyagot. Szentesen, mondhatni, rutinos előadók álltak ki a színpadra.

Pivarcsik Tünde szolfézs tanár
"Fantast" Nemzetközi Zenei Verseny

Először vettünk részt az Óbecsén évente megrendezésre kerülő, nemrég indult, mindösszesen még a 6. „Fantast” Nemzetközi Zenei Versenyen, melyet impozáns környezetben, egy gyönyörű kastélyban bonyolítottak le. Több napos rendezvény sorozatról van szó, sokféle hangszeres kategóriában, az egészen kezdőtől a középiskolás korcsoportig bezárólag bárki képviseltetheti magát.

A zongora kategória díjazottjai a saját korcsoportjukban:

Bucskó Gergely (6.A) l. díj (100/99 ponttal) Felkészítő tanár: Hegedűsné Dobai Csilla
Sóti Zsófia (8.b) I. díj (100/90 ponttal) Felkészítő tanár: Csányi Zoltán
Kiss Abigél (3.c) ll. díj (100/86 ponttal) Felkészítő tanár: Csikós-Szelezsán BeaMakói Megyei Fuvola Verseny

A múlt hét a fuvola versenyek hete volt. A Makói Megyei Fuvola Versenyen négy növendékemmel vettem részt. Rózsa Anna, Szűcs Kata és Koncz Réka a Fontrade különdíját, Varga Máté kiemelt különdíját kapta. 

Szrnkáné Deme Irén - fuvolatanár
Csikós Szelezsán Beáta - korrepetítorTemesvári Nemzetközi Fuvola Verseny

Csütörtökön a Temesvári Nemzetközi Fuvola Versenyen Koncz Réka harmadik helyezést ért el, ami azért​ nagyon dicséretes, mert konzisok közt egyedül ő volt zeneiskolás. 

Szrnkáné Deme Irén - fuvolatanár
Csikós Szelezsán Beáta - korrepetítor

III. Aranyhúr hegedűverseny

2017. május 3-án, Csongrádon került megrendezésre a III. Aranyhúr hegedűverseny. 
A lebonyolítás abszolút profi volt, barátságos fogadtatásban volt részünk, a gyerekek élvezték a napot. Összesen 50 nevező képviseltette magát a megmérettetésen - iskolánkból két tanuló, Kocsis Gergely és Velkey Zita mutatta meg tudását a legnépesebb korcsoport keretein belül. Mindketten igazán színvonalasan játszottak; Gergő ezüst, Zita pedig bronz minősítéssel gazdagodott. 
Reményeim szerint, jövőre ismételten lesz lehetőségünk a versenyen való részvételre.

Barabásné Lénárdt Judit - hegedűtanárÉneklő Ifjúság Minősítő Hangversenyek

A Szeged Városi Kórusegyesület, Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Magyar Kórusok és Zenekarok Szövetsége kötelékében zajlott le idén is az Éneklő Ifjúság Minősítő Hangversenyek sorozata. 

Nyugodt szívvel és büszkén állíthatjuk, hogy Budapest után Szegeden történik ennek a 82 éves hagyománynak a legbuzgóbb ápolása.
Az alapító, Kodály Zoltán szelleme olyannyira kihat, hogy 2017-ben is, Szegeden több mint 1300 énekes állt színpadra ennek a rendezvénynek az ölelésében.
Az összesen  hat koncertet magában foglaló rendezvénysorozat helyszínei közül, az Éneklő Délutánnak a Szent György Terem adott otthont, immár negyedik alkalommal.
A város zenei vezetői tőlem kérik, hogy tolmácsoljam a köszönetüket a nővér-közösségnek, hogy befogadták ezt a rendezvényt és külön hálával illetik Flóra nővért aki háromszor megrendezte ezt az alkalmat.

A Karolina Leánykar az idei hangversenyen Ezüst Diplomát, az idén életre hívott Karolina Ifjúsági Vegyeskar Arany Diplomát szerzett.

Az énekkar következő fellépése Torinóban lesz május végén.
Karvezető: Lázár Tamás


XVIII. Országos Rajeczky Benjamin gregorián- és népdalének- népi hangszeres verseny

Zsova Máté Ádám (5.A): ezüst minősítés
Vi-Va Star virtuális koncert verseny

2017. március 20.
Harmadik alkalommal hirdették meg a „Vi-Va Star” nemzetközi web-zongoraversenyt, melyen elindult:


Felkészítő tanár: Csikós-Szelezsán Bea

Thékes Anna Lili 3.a - zongora szóló: ezüst minősítés 


Téglás Klára Erzsébet 5.A - zongora szóló: ezüst minősítés 
Felkészítő tanár: Nagy-Szabó Kornélia 

Csikós Dorka 2.a - Somogyi Boglárka Kincső 3. - zongora négykezes: bronz minősítés 
Felkészítő tanár: Csikós Szelezsán Beáta IX. Tavaszi Gitártalálkozó

2017. március 11. – 12.

A Karolinás gitárosok ismét szép eredményekkel és élményekkel gazdagodtak az idei gitártalálkozón.
Összességében egy baráti, jó hangulatú versenynapot zártunk.

Eredményeink:

Dabis Kinga (6.A) -  dicséretben,


Sóti Zsófia(8.b) - kiemelt dicséretben,

Varga Ákos (9.A) - kiemelt dicséretben,


Varga Bertalan Péter (4.b) - nívódíjban
Szögi Mira Zoé (4.a)- nívódíjban
részesültek.


Felkészítő tanárok:

Pogány Áron, Csányi Zoltán, Vajtó Gergely, Lőrincz Dávid
XXVII. Csongrád Megyei Kortárszenei Találkozó

2017. március 1. Szentes: 
A minden évben megrendezésre kerülő Megyei Kortárs Zenei Verseny rangos zenei találkozó a szólisták és a különböző kamara formációk számára. Igazi zenei „csemegéket” lehet ilyenkor hallani a megye számtalan alapfokú művészeti intézményéből ideutazott fellépőktől – korosztálytól függetlenül.
A Karolina diákjai is sikeres műsorszámokat vittek, melyek az alábbi minősítéseket érdemelték ki:

Bucskó Gergely „Kiváló” Felkészítő tanár: Hegedűsné Dobai Csilla
Téglás Klári „Jó” Felkészítő tanár: Nagy-Szabó Kornélia
Thékes Lili „Jó” Felkészítő tanár: Nagy-Szabó Kornélia

Tátray Zoltán (3.c): kiváló teljesítmény

Kocsis Gergely (4.b): jó teljesítmény

Mészáros Maja (3.b): dicséret
Felkészítő tanár: Hegedűsné Dobai Csilla

Cedolini Annalisa (3.b): dicséret
Felkészítő tanár: Hegedűsné Dobai Csilla
Bicinium Éneklési Verseny

2017. február 10-én, az idén 45. alkalommal rendezték meg a Pro Musica AMI Bicinium Éneklési Versenyt Szegeden, az Agórában.
77 páros, különböző kategóriákban mérte össze énektudását. Más gyerekek énekét hallva leszögezhetem, hogy egy rangos, magas színvonalú vetélkedőn vehettünk részt. 

A Karolina Alapfokú Művészeti Iskolát Dobay Kinga és Perényi Ábel képviselték. 
Tiszta éneküket, művészi előadásmódjukat arany minősítéssel jutalmazta a zsűri. 

Felkészítő tanár: Pivarcsik Tünde2016-os év versenyeredményei

Szentesi egyházmegyei énekverseny

2016. december 1-jén rendezték meg Szentesen a Regionális Egyházi Népének Versenyt. A versenyzők két kötelező és három szabadon választott énekkel készültek. Az iskolánkból nevező diákok évek óta dobogós helyezéseket hoznak haza. 
Ebben az évben Jáger Rita (6.b) harmadik helyezést, 
                               Sári Flóra (3.a) második helyezést, 
                               Polyák Anna Orsolya (4.a) első helyezést ért el. 

Felkészítőjük Pivarcsik Tünde és Királyné Kocsis Magdolna volt. Nemzetközi fafúvós verseny

2016. május 18-án iskolánk 3 növendéke vett részt Temesváron nemzetközi fafúvós versenyen.
Mindhárman a korcsoportjaikban helyezéssel tértek haza:
Heiler Szonja 7.A - fuvola 2. helyezés
Koncz Réka 8.A - fuvola 2. helyezés
Hegedűs András 7.b - oboa 1. helyezés

Felkészítő tanáraik: Szrnkáné Deme Irén és Tóth GyörgyiII. Aranyhúr megyei hegedűverseny

A II. Aranyhúr megyei hegedűversenyen, az I. korcsoportból ezüst helyezést kapott Velkey Zsófia Zita 3.b osztályos tanuló.
Felkészítő tanár: Barabásné Lénárdt Judit
Zongorakísérő: Nagy-Szabó Kornélia

Eszterházy Kamaraéneklési Verseny

2016. április 15-16-án szervezték meg Egerben az Eszterházy Kamaraéneklési Versenyt. Iskolánk két duóval képviseltette magát. Szunyog Margaréta és Pataki Fanni ezüst minősítést kaptak, Bagi Bernadett és Szakál Anna arany minősítést értek el. 
Baranyi Dulics Tímea Országos Zenei Verseny

2016. április 9-én rendezték Kiskunfélegyházán a Magyar Zeneszerzők Vokális és Hangszeres műveire kiírt Országos Zenei Versenyt. Az ország különböző pontjairól szép számmal érkeztek versenyzők, ezért egyszerre 2 helyszínen is zajlott a megmérettetés. A Karolina Művészeti iskolából Dobay Kinga és Perényi Ábel (4.a) kamarazene kategóriában, kétszólamú éneklésükkel országos 2. helyezést értek el. 

Királyné Kocsis Magdolna
szolfézs tanárnőDugonics Társaság komolyzenei versenye

A Dugonics Társaság minden évben szervez versenyt középiskolás tehetségeknek mindenféle művészeti ágban. A komolyzenei kategóriát idén Kalocsai Veronika (10.A) és Szigecsán Darinka (10.A) nyerte meg, zongorán Nagy Gerda kísérte őket. Sosztakovics: Keringőjét adták elő. 
Már a megjelenésükkel  feltűnést keltettek, elegáns, egyforma ruhában léptek fel. A játékukkal is sikerült a zsűrit lenyűgözniük, a végén hangosan bravóztak. A legjobbak, így ők is meghívást kaptak az Agorában megrendezendő Gálára, valamint jutalmul értékes könyveket kaptak. 

Szrnkáné Deme Irén
fuvola tanárnőVIII. Tavaszi Gitártalálkozó 

A 2016. évi találkozó az eddigi legnagyobb létszámot tudhatta magának: több, mint 70 nevezett versenyző, 21 nevezett iskolából. A verseny átlépte a megye határait, hiszen Budapestről, Pécsről, Kiskunfélegyházáról és Magyarkanizsáról is érkeztek. 

A magas színvonalú produkciók között iskolánk diákjai szépen helyt álltak: 

Székely Sára Mária (tanára: Vajtó Gergely) - kiemelt dicséretet

Zsolt Ádám (tanára: Vajtó Gergely) - kiemelt dicséretet

Szögi Mira Zoé (tanára: Lőrincz Dávid) - nívódíjat

Varga Ákos (tanára: Pogány Áron) - kiemelt dicséretet

Dabis Kinga Eszter (tanára: Pogány Áron) - kiemelt dicséretet kapott. Csongrád Megyei Kortárszenei Verseny

A Csongrád Megyei Kortárszenei Versenyen Varga Máté (3.a) fuvola játékáért Jó minősítést szerzett. Felkészítő tanár: Szrnkáné Deme Irén. 

Szintén ezen a versenyen Téglás Klára (4.b) zongora játékáért Kiváló minősítést szerzett. 
Felkészítő tanár: Nagy-Szabó Kornélia. 
Ifjú Zongoristák Csongrád Megyei Találkozója

2016. február 19-én rendezték meg Hódmezővásárhelyen, a Péczely Attila Művészeti Iskola szervezésében az Ifjú Zongoristák Csongrád Megyei Találkozóját a művészeti iskolák "B" tagozatos növendékei számára. 
Ezen a megmérettetésen a zongora szakos növendékek legjobbjai vesznek részt, akik közül sokan zenei pályára lépnek a későbbiekben. 

Művészeti iskolánk két zongora szakos növendéke, Erhardt Levente és Bucskó Gergely szép sikert értek el szereplésükkel. 

Az SZTE Zeneművészeti Kar docense (zsűritag) szerint Erhardt Levente "ígéretes, ügyes kisgyerek", Bucskó Gergely pedig "nagy formátumú művészi egyéniség". 

Eredményeik:
Erhardt Levente        "DÍCSÉRET"
Bucskó Gergely          "KIEMELTEN KIVÁLÓ NÍVÓDÍJ" (Ezt a jelzőt a zsűri tagjai "ad -hoc hozták létre", hogy a legjobbak közül is a legeslegjobbak játékát méltán kiemelje.)

Felkészítő tanáruk: 
Hegedűsné Dobai Csilla

Gratulálunk!20 éves a Karolina Művészeti Iskola - pályázat


Főnyertes pályázatok: 
Virág Ákos 3.b és Kiss Anna Róza 3.b közös alkotása 
Zsolt Réka 12.A 

Nyertes pályázatok: 
Rózsa Anna Luca 2.a 
Virág Máté 2.a 
Dobay Rita 3.a 
Meszlényi Olívia Szofi 4.b 
Kovács Amanda 4.b 

A Főnyertes pályázatok nyereménye: Kirándulás Kecskemétre, ahol a  Leskowszky hangszergyűjteményt fedezhetik fel Nagy-Szabó Kornélia vezetésével.

Nyertes pályázatok eredménye: Különleges ajándékcsomag

Köszönjük a beérkezett pályázatokat! Gratulálunk! 
A Karolina Művészeti Iskola tanári kara
2015-ös év versenyeredményei

XIII. Országos Oboa- és Fagottverseny

2015. december 4-5-6-án rendezték Sopronban a XIII. Országos Oboa- és Fagott
versenyt a Horváth József Alapfokú Művészetoktatási Intézményben. 
A Karolinát Hegedűs András 7. b osztályos tanuló képviselte. Az országos versenyre több hónapig tartó intenzív, napi felkészüléssel, iskolán belüli és kívüli szereplésekkel készültek. Véglegesen a versenyre októberben, a kecskeméti területi válogató után magas pontszámmal került be. Szegedről ő volt az egyetlen oboás(!)
Tizenketten voltak a korcsoportjukban, ahol ebben a nehéz, feszített légkörben is a tudása legjavát nyújtotta. Részvételéért emléklapot kapott. 

Gratulálunk, és köszönjük felkészítő tanárának: Tóth Györgyinek, és korrepetítorának, Nagy-Szabó Kornélia tanárnőnek áldozatos munkáikat!
  
VII. Országos Ferenczy György Zongoraverseny

2015. november 24-25-26-án rendezték Budapesten, a XVII. kerületben, a Bartók Béla AMI-ban a VII. Országos Ferenczy György zongoraversenyt. Erre a rangos versenyre készült augusztus óta Bucskó Gergely (5.A), 3.B tagozatos zongoristánk, Hegedűsné Dobai  Csilla zongoratanárnő felkészítésével. 
Gergő – a tanárnője elmondása szerint – nagyon szépen játszott! Készületüket és Gergő versenyfellépését dicsérő és elismerő szavakkal és emléklappal jutalmazták! 
Ebben a tanévben Bucskó Gergő még 3 különböző zongoraversenyre nevez be!

Gratulálunk mind a tanárnak, mind a tanítványnak!


Szent énekek Szentesen

A szentesi Kiss Bálint Református-, és Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola minden évben szent versengésre hívja a megye egyházi iskoláit. 
A 2015. november 13-án megrendezett megmérettetésen a versenyzőknek három szabadon választott ének mellett egy-egy református és katolikus népénekkel kellett készülniük. A Karolinás diákok idén is a legjobbak között szerepeltek. 

Saját kategóriájában első helyezést ért el Jáger Rita (5.b) és Polyák Anna (3.a) 
A csoportos kategóriában induló Dobay Kinga és Perényi Ábel (4.a) külön dicsérettel lettek első helyezettek. 
A legfiatalabb versenyző Sári Flóra (2.a) második helyezést ért el. 
Nagyon büszkék voltunk Pálföldi Csengére is, aki a 3.c osztályt képviselte. 

Felkészítő tanáraik: Faragó M. Csilla, Pivarcsik Tünde és Királyné Kocsis MagdolnaOrszágos Társaséneklési Verseny

A magánének tanszakosok közül heten indultak a budapesti Országos Társaséneklési Versenyen. Erős volt a mezőny, nagyon jó csapatok indultak. A mi diákjaink is szépen szerepeltek:

Szunyog Margaréta és Pataki Fanni bronz,
Putnik Merima és Szunyog Margaréta ezüst,
Kovács Evelin és Bogáthy Júlia ezüst,
Bagi Bernadett és Szakál Anna ezüst minősítésben részesültek.


Országos társaséneklési verseny első fordulója

A Magyar Zeneiskolák és Művészeti Iskolák Szövetsége a tehetséggondozás, a társasének hagyományainak erősítése, valamint a kis létszámú iskolai együttesek szakmai bemutatkozási lehetőségének biztosítása céljából tanulmányi verseny jelleggel meghirdette a VIII. Országos Társaséneklési Versenyt, melynek iskolai válogatóját 2015. április 16-án 16 órakor tartottuk a Karolina Alapfokú Művészeti Iskola Kis hangversenytermében.

Éneklő Ifjúság minősítő hangversenye

A Karolina Leánykar 2015. április 15-én az Éneklő Ifjúság minősítő hangversenyén a KÓTA (Magyar Kórusok és Zenekarok Országos Szövetsége) legrangosabb elismerését szerezte meg, Arany Minősítést Diplomával. 

A díjjal együtt, az énekkar meghívást kapott a soron következő Kodály Zoltán Nemzetközi Kórusversenyre Budapestre, a Művészetek Palotájába. 
Megyei Fafúvós Verseny

Szentesen a Megyei Fafúvós Versenyen Hegedűs András (6.b) korcsoportjában I. helyezést, míg Csonka Nóra (6.A) pedig II. helyezést ért el szóló oboa játékukkal. 
Felkészítő tanár: Tóth Györgyi 


Nemzetközi zongoraverseny

Hegedűsné Dobai Csilla zongorista tanítványa, Bucskó Gergő a 2015. március 18-án Szerbiában, a Bácska-Topolyán megrendezett nemzetközi zongoraversenyen kategóriájában I. díjat kapott! A nemzetközi zsűri 100 pontot adhatott, melyből Gergő 99 pontot ért el!

Hálás szívvel gratulálunk Gergőnek és Csilla néninek a rendszeres, lelkiismeretes, sok-sok időt, gyakorlást, kitartást és színpadi koncentrálást igénylő munkájáért!Kortárszenei verseny

Kiváló minősítést kaptak a szentesi Kortárszenei Versenyen 2015. március 4-én Kurt Schwaen: Allegro és Signal (Fanfár) című művére a két művészeti iskola trombita kamara formációja: 

László Balázs, Szőke Benedek, Kiss Bercel, Szabó László, Polyák Péter Ábel, Szűcs Gergely, a szentesi Lajtha László Alapfokú Művészeti Iskola növendékei, valamint Jáger István, Novák Ádám, a szegedi Karolina Művészeti Iskola növendékei. 

Felkészítő tanár: Sáfrán Bálint 
Csongrád Megyei Bicínium Verseny

2015. február 20-án, pénteken rendezték meg az idei Csongrád Megyei Bicinium Versenyt Szegeden a Szent-Györgyi Albert Agórában. 

A megmérettetésen növendékeink kiemelten és remek eredményekkel szerepeltek: 

Kis Boglárka - László Kinga arany 
Noé Dominika - Jacob Gyöngyi ezüst 
Polyák Henna - Bak Zsófia bronz 
Czagány Réka - Szűcs Kata ezüst
Jáger Rita - Bucskó Gergely ezüst
Vikor Csilla - Keszeli Boróka arany
Nagy Fülöp - Szűcs Gergely arany

minősítést kaptak.

Felkészítő tanáraik: Királyné Kocsis Magdolna és Pivarcsik Tünde  tanárnők voltak.

Kiemelt arany minősítésben és a zsűri dicséretében részesült Vilmos Etelka és Vilmos Réka.2014-es év versenyeredményei

VIII. Országos Énekverseny

2014. május 23-25. között rendezték meg Szolnokon a VIII. Ádám Jenő Országos Énekversenyt. Három évente hirdetik meg ezt az egyik legrangosabb versenyt országunk alapfokú művészeti iskoláiban tanuló magánénekesei számára.
Idén 50 versenyző indult, ebből 34-en abban a kategóriában, melyben a tanítványaim énekeltek. 
Iskolánkat három lány képviselte: Bogáthy Júlia, Kovács Evelin és Noé Veronika. Mindhárom lány nagyon szépen teljesített, magas pontszámokat kaptak. Bogáthy Júlia 3. helyezett lett, Kovács Evelin pedig különdíjas. 

Dulics Tímea magánénektanár


Minősítő Hangverseny

2014. április 7-én a Karolina Leánykar a Magyar Kórusok és Zenekarok Szövetsége által szervezett Minősítő Hangversenyen nyújtott teljesítménye elismeréséül, Arany Minősítéssel került be az énekkarok országos jegyzékébe.

A 32 énekes megsüvegelt együttese lett az iskolának, igazolva a gyerekek rendkívüli és kitartó munkáját. A szigorú zsűri kritikája szerint a produkciójukból magas intellektus és odaadás sugárzott.

Gratulálhatunk nekik, büszkék lehetünk rájuk.

Csongrád Megyei Zeneiskolások Fuvolaversenye

2014. március 25-én a Makói Magán Zeneiskolában rendezték meg a Csongrád Megyei Zeneiskolások Fuvolaversenyét. Neves, szakmailag elismert zsűri előtt játszottak a növendékek. Művészeti iskolánkat Szűcs Kata második évfolyamos fuvolásom képviselte. Szereplése nagyon szépen sikerült: korcsoportjában második helyezést ért el. A zsűri muzikalitását és talpraesettségét emelte ki. Zongorán Nagy-Szabó Kornélia tanárnő kísérte. A szervezés kiváló és gördülékeny volt, figyelmük mindenre kiterjedt, mindenki kapott oklevelet, diák, felkészítő tanár, kísérő egyaránt. Jókedvű, izgalmakkal teli nap volt.
Szrnkáné Deme Irén
felkészítő tanárTopolyai Zenei Napok

Március közepén rendezték meg a vajdasági Bácska Topolyán az ötnapos Topolyai Zenei Napokat, melynek keretében - több hangszer mellett - a zongoráé volt a főszerep az utolsó két napon, 12-13-án. A zeneiskolai évfolyamonként csoportosított gyerekek kisebbjei március 12-re, szerdára jutottak, így - az egyik induló kisfiú hosszantartó betegsége miatt - két
növendékkel: Bucskó Gergely és Szigecsán Darinka részvételével mi is  indultunk ezen a versenyen. A három főből álló zsűri 100 pontig értékelt minden  produkciót, melyet a zsűrielnök az évfolyam meghallgatása után egyenként értékelt,a
pozitívumokat és negatívumokat egyaránt fölsorolva, sőt, olykor javaslatot is adva a fejlesztésre.

Ezek alapján Bucskó Gergely az évfolyamában magas (97) pontszámmal l. díjat, arany oklevelet, Szigecsán Darinka pedig lll. díjat kapott a saját csoportjában.

Bucskó Gergely felkészítő tanára: Hegedűsné Dobai Csilla
Szigecsán Darinka felkészítő tanára: Nagy-Szabó Kornélia

Sajnos, az információ későn ért el hozzánk, így több tehetséges diákunk lemaradt erről a lehetőségről, (és itt most más hangszeresekre is gondolok) ezt a következő alkalommal mindenképpen kihasználjuk. Nagyon jó ez a verseny abból a szempontból, hogy több hangszert versenyeztet az öt napban, így más tanszakok is bemutatkozhatnak iskolánkból is.
Hegedűsné Dobai Csilla


Ökumenikus Egyházi Énekverseny

Kicsit későn jutott el hozzánk a Szentesen meghirdetett ökumenikus egyházi énekverseny híre. A rövid idő ellenére néhány ügyes tanítványommal megpróbáltunk felkészülni. A negyedikesek dicséretére legyen mondva, minden reggel, tanítás előtt 20 percet próbáltunk három héten keresztül.

Az egyházi énekek művelését fontosnak tartó szentesi Szent Erzsébet katolikus- és Kiss Bálint református iskola, évenként egymást váltva rendezi meg ezt a találkozót. A versenyzőknek mindig kötelező énekkel kell készülniük és ötöt választhatnak szabadon. Az idén olyan sok jelentkező érkezett Szentesről, Hódmezővásárhelyről, Törökszentmiklósról, Nagykőrösről, Vésztőről és Szegedről, hogy három helyszínen hallgatta a zsűri az énekeseket.

Az 1. 2. 3. 4. osztályosok korcsoportjában Polyák Panni első osztályos első helyezést, Noé Dominika harmadik helyezést ért el. A csoportos kategóriában Bak Zsófia, Nagy Fülöp, Koncz Máté, Lázár Domonkos negyedik osztályosok dicsérettel az első helyen végeztek.

Köszönjük a minket lelkesen támogató és kísérő szülőknek és a gyerekek tanítóinak, Vilmos Zitának, Tombáczné Marikának és Vera néninek, hogy
megértő türelemmel segítették munkánkat.

Királyné Kocsis Magdolna

Az énekversenyről készült képeket itt megtekintheti.


III. Patrona Énekverseny

A III. Patrona Énekversenyt 2014. március 8-án tartották Budapesten. Körmöczy Dorabella a fiatal, I. kategória egyik legfiatalabb versenyzője volt. Mindkét fordulóban szépen, tisztán, bátran énekelt. Jutalma arany minősítés, és harmadik helyezést ért el.


VI. Tavaszi Regionális Dél-alföldi Gitártalálkozó

A 2014. március 8-án és 9-én megrendezett VI. Tavaszi Gitártalálkozó eredményei a Karolina Művészeti iskolában:
Dicséret:  Németh Botond (3.a)
Kiemelt Dicséret: Székely Sára Mária (3.a)
                                    Németh Réka Bodza (4.a)
                                    Zelenka Zoltán (3.a)
Nívódíj:  Gál András (6.a)
                   Prazsák Kristóf (K)
                   Ármán Kata (K)
                   Lázár Dávid ( K)
                              és
                               a
                 GITÁRZENEKAR
G R A T U L Á L U N K !

A gitártalálkozón készült képekért kattintson ide!


XXIV. Csongrád Megyei Kortárszenei Találkozó 

Szentes, 2014. március 5. 
A versenyen KIVÁLÓ MINŐSÍTÉST szerzett a Karolinás – Szentesi vegyes kamaracsoport! 

Műsoruk: 
1. Weitzendorf: 3 tétel (Scherzo, Andante, Marsch) 
trombita: László Balázs, Pigniczki Dóra, Polyák Péter, Rózsa Máté, Szőke Benedek 
felkészítő tanár: Sáfrán Bálint 


XIV. Középiskolások Művészeti Fesztiválja

A Dugonics Társaság 14. alkalommal rendezte meg idén a Középiskolások Művészeti Fesztiválját!
Lehetett nevezni szóló ének, szóló hangszer, kamarazene, vers, próza, tánc, színjátszás, népdal kategóriákban.
35 nevezés érkezett a 2014. február 20-i elődöntőre, ahonnan a zsűri kb. 15 produkciót juttatott tovább a gálára, melyet március 19-én rendeznek meg az Ifjúsági Házban.
Sok szép értékes és felemelő produkciót láttunk. A Karolina Művészeti Iskola 3 kamarazene produkcióval nevezett erre az alkalomra:

Keresztes Rebeka, Polyák Eszter, Noé Rebeka és Zsolt Réka  barokk triójával,

Pálfai Anna, Papp Teodóra és Mezei Anna fuvola duettjével,

Pálfai Anna, Polyák Eszter és Heinc Emília 6 kezes zongora kamarájával.

A zsűri a 6 kezes zongora kamarát kérte, hogy a gála koncerten ismét hangozzék el.

Évről évre egyre színvonalasabb produkciók érkeznek erre a fesztiválra, és bár a jó szereplés a cél, mégis mindenki "jutalmazott".  Azzal is, hogy ott volt, készült az alkalomra, valamint  azok a produkciók, amelyek a Gálán is helyet kapnak, ismét megmutathatják tudásukat!

Örültünk, hogy részesei lehettünk  mi Karolinások is.


2013-as év versenyeredményei

III. Nemzetközi Bartók Béla zongoraverseny

Örömmel adjuk hírül, hogy Bécsben, a Balassi Intézet (Collegium Hungaricum) 2013. november 21-24-ig nemzetközi zongoraversenyt rendezett, melynek hétvégi csoportjaiban indultunk három karolinás diákunkkal:

Szigecsán Darinka 8.A ll. korcsoport
Búza Péter 4.b l. korcsoport
Bucskó Gergely 3.b l. korcsoport 

A közel 60 versenyző Ausztriából, Lengyelországból, Magyarországról, Szlovákiából, Németországból, Olaszországból és Kínából érkezett.
Fellépő diákjaink muzikalitásukkal, szépen formált zenei játékukkal
felhívták magukra a figyelmet, dicséretet kaptak.
Érdemlegesen vettek részt e találkozón, s mi nagyon büszkék vagyunk rájuk,
hogy a kifejezetten színpadra készülő, korukat meghazudtoló technikai tudással
rendelkező versenyzők között is tökéletesen megállták a helyüket.
Oklevelet és ajándékot kaptak.
Felkészítő tanárok: Hegedűsné Dobai Csilla és Nagy-Szabó Kornélia
Köszönjük a vezetőségnek és az önzetlen adományozóknak, hogy támogattak bennünket abban, hogy részt vehetünk egy ilyen nívós nemzetközi versenyen, s öregbíthettük a Karolina Intézmény jó hírnevét!

A Karolina Művészeti Iskola Zenetanárai


Csongrád Megyei Rézfúvós Verseny 

A hagyományosnak mondható mórahalmi Megyei Rézfúvós Verseny idén is megrendezésre került.

A két évente kiírt,a megye összes zeneiskolájának megrendezett találkozón a Karolina Iskolát  4 diákunk képviselte. A "zajos", és magas színvonalú rendezvényen 74 induló között a következő eredmények öregbíthetik iskolánk hírnevét:

-Laukó Levente 1.díj

-Polyák Péter Ábel 3.díj

-Szűcs Gergely 3.díj

-Bella Márton dicséretes oklevél 

Ezen eredményekkel zeneiskolánk a megye zenei térképén ismét rangos helyet foglal el és jelzi a külvilág felé létezésünket,és az itt folyó munka komolyságát.

Külön köszönettel tartozunk a diákok felkészítő tanárának, Sáfrán Bálintnak, Perneczky Balázsnak a kiváló zongorakíséretért, illetve Flóra nővérnek a logisztikai támogatásért.


Gitár- és társaséneklési versenyek

Május 25-én kettő versenyen is képviseltük iskolánkat!

Szegeden, az V. Regionális Gitárversenyen Ármán Kata a korcsoportjában a legjobban játszott, I. helyezést ért el! Felkészítő tanára: Németh Csaba.

Budapesten, a VII. Országos Társaséneklési versenyen Vilmos Réka (8. B) és Zoltán Éva Berta duettje Bronz oklevelet kapott, Bogáthy Júlia és Noé Veronika (10. A) duettje pedig Arany oklevelet kapott.

De ami mindezek mellett kiemelt jelentőségű, és személyesen is büszkeséggel tölt el, hogy a versenyen kísérő korrepetítorok közül külön díjat kapott Nagy-Szabó Kornélia, a felkészítő tanárok közül pedig Dulics Tímea.


Területi Zongoraetűd Verseny

Minden harmadik évben rendezik meg Kiskőrösön Delley József emlékére a Területi Zongoraetűd Versenyt. Az idei V. verseny május 10-én került megrendezésre, melyen művészeti iskolánkból 2 tanuló, Hegedűsné Dobai Csilla növendékei, a korcsoportjuk 39 versenyzői közül Bucskó Gergely (2. B) és Búza Péter (3. B) nívódíjat kaptak.

III. Megyei Fafúvós Verseny

Április 24-én Szentesen a III. Megyei Fafúvós Versenyen a korcsoportjában III. helyezést ért el oboán Csonka Nóra 4. A osztályos tanulónk. Felkészítő tanára: Gilinger Piroska.


Kamarazenei verseny

A Karolina Művészeti Iskola szervezésében 2013. április 12-én kamarazenei versenyt rendeztünk a Terézia teremben. 39 kamarazenei csoport produkcióit hallhattuk 15 órától kezdődően.

A versenyt szakmai zsűri felügyelte:
Bozóki Andrásné nyugdíjas zongora tanszakvezető tanár,
Kerényi Tiborné magánének tanár, a művészetiskola volt igazgatója,
Lázár Tamás ének tanár.

3 minősítési kategória volt: Dicséretes, Nívódíj, Kiemelt nívódíj
Lássuk, mely kamarazenei csoportok kaptak nívó – és kiemelt nívódíjat!

Nívódíj:

Magyar parasztdal Cseh Julianna, Gyuris Ágnes – zongora
Papp Lajos: A légycsapó Bak Zsófia, Nagy Fülöp – zongora
Blyton: Kormorán a hóban, Azalák és kakukk Keszeli Borbála, Losonczi Gréta – fuvola
Hoffmeister: Henne, Kuckuck, und Esel Gyuris Enikő, Nádor Zea, Szrnkáné Deme Irén – fuvola
2 reneszánsz tánc Dékány Petra, Dékány Fanni, Telek Zsuzsanna, Vikor Anna – furulya együttes
Chédeville: Cotillon dy Roy Váradi Flóra, Zvolenszky Lizett – furulya
Arbeau: Brausle Szkiva Noémi, Szakál Ákos – furulya, Hegedűs András - dob
Pachelbe: Sarabande Bárkányi Gábor – hegedű, Gál András – gitár
Daquin: Rigadon Kalocsai Veronika - fuvola, Sári Helga - hegedű,
Reichard: Vivace Kovács-Krassói Panna - altfurulya
Telemann: F-dúr sonata II. III. tétel Márton Ágnes - altfurulya, Hajdu Kata – zongora
Reitzendorf: Andante és March Rózsa Máté, Kőröshegyi István, Korsós Martin, Polyák Péter Ábel, Novák Ádám, Tombácz Zsolt - trombita

Kiemelt Nívódíj

Vivaldi: g-moll kettősverseny II. tétel Vilmos Réka, Noé Rebeka – cselló
Schubert: Bölcsődal Keresztes Kristóf- cselló, Valkony Regő – zongora
Schumann: A vidám földműves Keresztes Rebeka, Nagy Fanni, Újházi Júlia - hegedű
Arató dal Noé Rebeka – cselló
Mozart: Szonata II. tétel Molnár Emese, Magyar Domonkos – zongora

Közönség díj

Borsodi László: A két szöcsi Jáger Rita, Mezey Zsuzsanna, Mohácsi Abigél, Czagány Réka, Keszeli Boróka, Polyák Hanna – hegedű

Zsűri külön díj

Handel: F-dúr triószonáta I. tétel Noé Rebeka – cselló, Keresztes Rebeka - hegedű
Polyák Eszter - zongora, Zsolt Réka – furulya


Tavaszi Regionális Gitártalálkozó

Piarista Mester Tanoda és a Karolina Művészeti Iskola a Tavaszi Regionális Gitártalálkozón 46 gitáros mérettetett meg, köztük 10 Karolina művészeti iskolás.

Az eredményekről:
László Imre Tádé 4. A - nívódíj
Dabis Réka 5. B - nívódíj
Gál András 5. A - kiemelt dicséret
Varga Ákos 5. A - dicséret
Prazsák Kristóf 6. B - kiemelt dicséret
Gonda Jakab 4. B - kiemelt dicséret
Dabis Máté külsős - dicséret
Márton Máté 4. A - nívódíj
Ármán Kata külsős - kiemelt dicséret
Felkészítő tanár: Németh Csaba
Pataki Bernadett 10. A - dicséret

Felkészítő tanár: Pogány Áron


II. Patrona Hungariae Országos Magánének verseny

A 2013. március 2-án lezajlott versenyen a következő eredményeket érték el a tanítványaink:

I. kategória: Körmöczy Dorabella - bronz oklevél
II. kategória: Noé Veronika - arany oklevél, 1. helyezés
Horti Rebeka - arany oklevél, 2. helyezés
Zoltán Éva - ezüst oklevél
Velkey Nóra - bronz oklevél

Zongorán Nagy-Szabó Kornélia kísért.
Felkészítő tanár: Dulics Tímea


Szentesi kortárszenei verseny

1. Prazsák Kristóf - gitár - Dicséretes oklevél
2. Ármán Kata - gitár - Dicséretes oklevél
Felkészítő tanár : Németh Csaba

3. Zoltán Éva Berta - magánének - Dicséretes oklevél
4. Noé Veronika - magánének - Kiváló oklevél
Felkészítő tanár: Dulics Tímea
Zongora kísérő: Nagy-Szabó Kornélia

2012-es év versenyeredményei

Egyházi Énekverseny

November 16-án, pénteken, Szentesen Egyházi Énekversenyt hirdettek három korcsoportban, egyéni és csoportos kategóriában.
Karolina Iskolánk 1 csoportos és 3 egyéni versenyzőt nevezett be.
Egyedül mi voltunk katolikus felekezetűek.

A szoros versenyben minden Karolinás helyezést ért el!

1. korcsoport - egyéni
1. helyezés: Noé Dominika 2. B
Felkészítő tanár: Királyné Kocsis Magdolna

3. helyezés: Szűcs Gergő 4. A
Felkészítő tanár: Ferentziné Lovászi Márta

2. korcsoport – csoportos
2. helyezés: Bak Zsófia Eszter 3. A
Nagy Fülöp Tamás 3. A
Lázár Domonkos Boldizsár 3. A
Felkészítő tanárok: Királyné Kocsis Magdolna, Vilmos Zita

3. korcsoport – egyéni
2. helyezés: Király Benedek 8. C
Felkészítő tanár: Királyné Kocsis Magdolna

Gratulálunk a helyezésekért és a felkészítésért, felkészülésért!
Flóra nővér2011-es év versenyeredményei

Megyei Kodály Zoltán Bicínium éneklési verseny
kategória

gyerek neve

iskola

felkészítő tanár neve

választott bicínium elődöntő

választott bicínium döntő


1.

általános iskola
általános tantervű ének-zene 5-6. osztály

Körmöczy Dorabella 6.

Sári Helga 6.

Karolina általános Iskola

Kerényi Tiborné

Bárdos Lajos:

Csillagos ég

/kánon/

Bárdos Lajos:

Kihajolni veszélyes /kánon/

II. helyezés

2.

általános iskola
általános tantervű ének-zene 7-8. osztály

Vilmos Réka 7.

Noé Rebeka 7.

Karolina általános Iskola

Kerényi Tiborné

Bárdos Lajos: Természetrajz /kánon/

Bárdos Lajos:

Földrajz /kánon/

I.helyezés

3.

általános iskola
általános tantervű ének-zene 5-6. osztály

Behán áron András 5.

Vilmos Etelka 5.

Karolina általános Iskola

Királyné Kocsis Magdolna

Kodály Zoltán: Menyasszony-búcsúzó

Kodály Zoltán:

A mi cicánk

I.helyezés

4.

általános iskola
általános tantervű ének-zene 7-8. osztály

Keresztes Rebeka 8.

Polyák Eszter 8.

Karolina általános Iskola

Pivarcsik Tünde

Kodály Zoltán:

árok partján

Szőnyi Erzsébet:

János Hídi vásártéren

A döntőig jutottak

5

általános iskola
általános tantervű ének-zene 7-8. osztály

Kiss Kinga 8.

Sári Franciska 8.

Karolina általános Iskola

Pivarcsik Tünde

Bárdos Lajos:

üszküdárban

Szőnyi Erzsébet:

A kaposi kanális

I.helyezés


Május 11-én rendezték városunkban a Megyei Kodály Zoltán Bicínium éneklési versenyt, ahol 60 páros közül kiemelten eredményesen szerepelt a

Karolina Művészeti Iskola!

Gratulálunk és hálásan köszönjük a fölkészítést a tanáraiknak, és a versenyzést a diákoknak!


XII. Országos Lubik Imre trombitaverseny

Örömmel és büszkeséggel hirdetjük, hogy a 2011. október 27-30. között zajló XII. Országos Lubik Imre Trombitaverseny
I. korcsoportjában
II. helyezést ért el

Behán Áron András
5.a osztályos tanuló
Felkészítő tanára: Sáfrán Bálint
Korrepetítor: Perneczky Balázs

(ÍGY BEJUTOTT AZ ORSZÁGOS TROMBITAVERSENYBE! KORCSOPORTJÁBAN 4 MEGYE LEGJOBB POTSZÁMÁT KAPTA.
A verseny október 27–29-ig lesz Zalaegerszegen)


Megyei Bicínium


NÉVVERSENYTANÁR
Kovács-Krassói PannaMegyei Bicínium verseny III. helyezettje.Zsováné Palotai Gabriella
Sári HelgaMegyei Bicínium verseny III. helyezettje.Zsováné Palotai Gabriella
Körmöczy DorabellaMegyei Bicínium verseny döntőjébe jutottZsováné Palotai Gabriella
Lukics DominikaMegyei Bicínium verseny döntőjébe jutottZsováné Palotai Gabriella
Novák ÁdámMegyei Bicínium versenyen részt vettZsováné Palotai Gabriella
Surinás ÁkosMegyei Bicínium versenyen részt vettZsováné Palotai GabriellaA Karolina Művészeti Iskola 2010-11-es tanév versenyein elért eredményei

NÉVVERSENYTANÁR
Tóth JonatánLévai Nemzetközi verseny döntőjébe továbbjutott a döntőjébe jutott.Kerényi Tiborné
Tóth Jonatán2010-es Musical Országos verseny III. helyezetje.Kerényi Tiborné
Tóth Jonatán2010-es SZ.T.E. Egyetem által megrendezett zenei verseny I. helyezettje.Kerényi Tiborné
Tóth Jonatán2011-es Varga Országos énekverseny II. helyezettje.Kerényi Tiborné
Tóth JonatánA Zene az kell megyei énekverseny I. helyezettje, 2010 őszén.Kerényi Tiborné
Szélinger AnnaA Zene az kell megyei énekverseny I. helyezettje, 2011. tavaszán.Kerényi Tiborné
Hegyi SzilviaA Zene az kell megyei énekverseny III. helyezettje. 2011. tavaszKerényi Tiborné
Kozma LillaKözépiskolák Művészeti fesztiválján I. helyezést kapottKerényi Tiborné
Szentgyörgyvári LauraKözépiskolák Művészeti fesztiválján különdíjat kapott.Bozóki Andrásné
Tornyai DóraKözépiskolák Művészeti fesztiválján különdíjat kapott.Barabásné Lénárdt Judit
Kalocsai ViolaKözépiskolák Művészeti fesztiválján szerepeltBozóki Andrásné
Háznagy MártonKözépiskolák Művészeti fesztiválján szerepeltHegedűsné Dobai Csilla
Szeles ÁgnesKözépiskolák Művészeti fesztiválján szerepeltHegedűsné Dobai Csilla
Putnik MerimaKözépiskolák Művészeti fesztiválján szerepeltKerényi Tiborné
Kaszper FlóraKözépiskolák Művészeti fesztiválján szerepeltKerényi Tiborné
Behán AndrásMegyei Bicínium versenyen kiemelt I. helyezettjeKiráyné Kocsis Magdolna
Vilmos EtelkaMegyei Bicínium versenyen kiemelt I. helyezettjeKiráyné Kocsis Magdolna
Velkey NóraMegyei Bicínium verseny I. helyezettjeKerényi Tiborné
Vilmos RékaMegyei Bicínium verseny I. helyezettjeKerényi Tiborné
Sári FrancisakMegyei Bicínium verseny II. helyezettje Pivarcsik Tünde
Noé RebekaMegyei Bicínium verseny II. helyezettjeKerényi Tiborné
Noé VeronikaMegyei Bicínium verseny II. helyezettjeKerényi Tiborné
Kiss KingaMegyei Bicínium verseny II. helyezettjePivarcsik Tünde
János BeatrixMegyei Bicínium verseny III. helyezettjeKerényi Tiborné
Hegyi SzilviaMegyei Bicínium verseny III. helyezettjeKerényi Tiborné
Tóth JonatánMegyei Bicínium verseny III. helyezettje,Kerényi Tiborné
Király EditMegyei Bicínium verseny III. helyezettje.Kerényi Tiborné
Putnik MerimaMegyei Bicínium versenyen a döntőbe szerepeltKerényi Tiborné
Balla ViktóriaMegyei Bicínium versenyen a döntőbe szerepeltKerényi Tiborné
Doszpod KristófMegyei Bicínium versenyen a döntőbe szerepeltKerényi Tiborné
Kaszper FlóraMegyei Bicínium versenyen a döntőbe szerepeltKerényi Tiborné
Keresztes RebekaMegyei Bicínium versenyen a döntőbe szerepeltPivarcsik Tünde
Polyák EszterMegyei Bicínium versenyen a döntőbe szerepeltPivarcsik Tünde
Balla ViktóriaMegyei Bicínium versenyen a döntőbe szerepeltKerényi Tiborné
Doszpod KristófMegyei Bicínium versenyen a döntőbe szerepeltKerényi Tiborné
Noé BenedekMegyei Bicínium versenyen szerepeltPivarcsik Tünde
Polyák Péter ÁbelMegyei Bicínium versenyen szerepeltPivarcsik Tünde
Ármán KataMegyei Bicínium versenyen szerepeltPivarcsik Tünde
Szászi PetraMegyei Bicínium versenyen szerepeltKerényi Tiborné
Pataki FanniMegyei Bicínium versenyen szerepeltKerényi Tiborné
Papp JuditMegyei Bicínium versenyen szerepeltPivarcsik Tünde
Kiss KingaRegionális fuvola verseny I. helyezettjeÉgerházi Réka
Angyal MercédeszRegionális Fuvola verseny II. helyezettjeÉgerházi Réka
János BeatrixRegionális fuvola verseny II. helyezettjeÉgerházi Réka
Taskovics ViktóriaRegionális gitárverseny II. helyezettjePogány Áron
Prazsák KristófRegionális gitárverseny III. helyezettNémeth Csaba
Ármán KataRegionális gitárverseny III. helyezettjeNémeth Csaba
Tóth JonatánSimándy Nemzetközi Énekverseny döntőjébe bejutott.Kerényi Tiborné
Behán AndrásSzentesi Kortárszene versenyen jóminősítést ért el.Sáfrán Bálint
Behán AndrásTerületi Trombita versenyen kiemelt nívódíjatSáfrán Bálint
Vilmos EtelkaVásárhelyen "B" tagozatos zongora találkozón kiváló minősítést kapott.Hegedűsné Dobai Csilla
Tari DorottyaOrszágos népdalverseny II. helyezettje

Művészeti iskola hírei

 • Művészeti verseny eredméye Szűcs Kata (10.A) fuvola szólóban, zongorakísérője: Csikós Szelezsán Beáta és a fuvola - cselló - zongora kamara: Szűcs Kata (10.A), Koncz Réka (12.A), Koncz Máté (10.A), Gilice Anna ...
  Létrehozta: Gábor Szélpál, 2020. márc. 10. 2:33
 • Csongrád Megyei Zongoraverseny Február 14-én, pénteken, Hódmezővásárhelyen, a 20. Ifjú Zongoristák Csongrád Megyei Zongoraversenyén vettünk részt növendékemmel, Tóth Regővel (4/c).Az erős mezőnyben, amely Regő első megmérettetése is volt, nívódíjban (II ...
  Létrehozta: Gábor Szélpál, 2020. febr. 24. 4:08
 • Farsangi Hangverseny Szeretettel hívjuk és várjuk az érdeklődő szülőket, hozzátartozókat, kollégákat, ismerősöket, barátokat és mindenki mást, a Művészeti Iskola farsangi hangversenyére február 20-án, csütörtökön 16 ...
  Létrehozta: Mária Kisvárdainé Dusa, 2020. febr. 20. 2:06
 • Zeneiskola II. félévi befizetésének időpontjait és tudnivalói 2020. február  3-án, hétfőn: 7.30 - 8.30 és 15.30 - 17.30-ig                           4-én, kedden: 7.30 - 8.30 és 15.30 - 17-30-ig                           5-én ...
  Létrehozta: Mária Kisvárdainé Dusa, 2020. jan. 27. 2:41
 • 2019. félévi hangversenyek
  Létrehozta: Gábor Szélpál, 2019. nov. 28. 3:33
1 - 5 bejegyzés látható (összesen 27 van). További elemek »