Címlap‎ > ‎

7. Ökumenikus Diákfilmszemle - filmkészítési pályázat

Gábor Szélpál, 2018. márc. 20. 5:20   [ frissítve: 2019. okt. 14. 2:48, felhasználó: Gábor Szélpál ]
Kedves filmkészítő Diákok és a diákok alkotásait segítő Tanártársak! 

A keresztény egység imahetén örömmel adjuk hírül, hogy idén újra megrendezzük az ökumenikus diákfilmszemlét a katolikus, református és evangélikus általános- és középiskolák diákjai számára. 

A 7. Ökumenikus Diákfilmszemle vetítés-sorozata, a filmek nyilvános értékelése és díjazása 2018. június 2-án, szombaton lesz. A filmek beadási határideje 2018. május 7. hétfő, és most is szabadon választott illetve kiemelt témában várjuk a filmeket. 

A filmek időtartama maximálisan 8 perc lehet. Csatoltan küldjük a többi tudnivalót tartalmazó versenykiírásunkat. Az idei kiemelt témánk: ÚJRAJÁTSZVA - Amikor egy helyzetet szeretnénk újraélni, hogy másként léphessünk benne. 

Szeretnénk felhívni a figyelmet a diákfilmszemlénk rendszeresen aktualizált weboldalára. Nemcsak az eddigi filmszemléink története, legjobb filmjei és képes beszámolói találhatók meg itt, hanem egy menüpontban filmkészítést segítő oktatási anyagokat is közzé tettünk. Természetesen a versenyfelhívásunk és a filmmel együtt beküldendő nevezési lap is letölthető az oldalról, továbbá az AKTUÁLIS menüpontban megtalálható a részletes versenyszabályzatunk is. Szeretettel ajánljuk rövid reklámfilmünket, megköszönjük ennek terjesztését.

Sikeres és örömteli filmes munkát kívánok szeretettel az ökumenikus szervezőbizottság nevében,

Wettstein József piarista tanár
az Ökumenikus Diákfilmszemle főszervezője


A pályázat tudnivalói:

Comments